Конкурс за летна студентска пракса/стажирање во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ (KA 103) за учебната 2017/2018 година

Конкурс за летна студентска пракса/стажирање во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ (KA 103) за учебната 2017/2018 година   ЕРАЗМУС+ ДОКУМЕНТИ ЗА СТУДЕНТСКА ПРАКСА/СТАЖИРАЊЕ Student Application Form – Traineeship Learning agreement traineeships Guidelines – Learning agreement traineesh Invitation Letter Europass CV –  Прочитај повеќе …

Објавен е новиот распоред за предавањата и вежбите на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје во летен семестар за академската 2017/2018 година

Распоредот за предавањата и вежбите на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје во летен семестар за академската 2017/2018 година можете да го погледате тука.

Резултати од одржаните испити во јануарската испитна сесија по предметите Општа хирургија со анестезиологија и Офталмологија.

Резултати од одржаните испити во јануарската испитна сесија по предметите Општа хирургија со анестезиологија и Офталмологија.