Учество на студенти од Факултетот за ветеринарна медицина - Скопје на 19-ти Интернационален ветеринарен конгрес за студенти (02-04.05.2017 год.) Истанбул, Турција

Во периодот од 02-04 мај 2017 година 5 студенти од Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје беа стипендирани да учествуваат на 19-тиот Интернационален ветеринарен Конгрес... [повеќе]

 

Обука за контрола на популацијата бездомни кучиња во Центарот за благосостојба на животните при ФВМС

Центарот за благосостојба при Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје ќе реализира програма за обука за контрола на популацијата на бездомни кучиња која вклучува низа активности кои придонесуваат за ефикасно, хумано и општествено прифатливо намалување на бројот на бездомни кучиња. Факултетот преку Центарот за благосостојба на животните... [повеќе]

 
 
 

Последни новости

Архива на вести
 
 

Студентски прашања

 

Огласна табла

 

Стипендии