6th International Scientific Meeting "DAYS OF VETERINARY MEDICINE-2015"
24-26 September 2015, Struga, R. of Macedonia


.
 
 

Тренинг курс за сегашни и идни офицери за биосигурност

Од 20 до 22 Јануари 2015 година на Ветеринарниот инсистут при ФВМС се одржа Тренинг курс за сегашни и идни офицери за биосигурност (BioSafety Officers, BSO) организиран и поддржан од EuFMD (The European Commission for the Control of Foot-and-Mouth Disease), една од најстарите Комисии на FAO со седиште во Рим. [повеќе...]

 

Свечено доделување на дипломи

Свечено доделување на дипломи на 19та генерација на доктори по ветеринарана медицина.

 

Прв академски час на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје

Деканот на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје, Проф. д-р Дине Митров, свечено ги додели индексите на новите бруцоши запишани во учебната 2014/2015 година. На чинот присуствуваа професорите и соработниците од Факултетот кои им посакаа услешно студирање на новите студенти. [повеќе...]

 
Архива на вести
 
 

Студентски прашања

 

Огласна табла

 

Стипендии