Полиса за приватност

Кои сме ние
Нашата веб-адреса е: https://fvm.ukim.edu.mk.

Кои лични податоци ги собираме и зошто го собираме
Коментари
Немаме коментари на нашата страница.

Медиуми
Посетителите не можат да испраќаат медиуми на нашата веб страница.

Контакт формулари
Колачиња
Посетителите не можат да креираат сметки, само системскиот администратор е достапен.

Вградена содржина од други веб-сајтови
Статии на оваа страница може да вклучуваат вградени содржини (на пример, видеа, слики, статии, итн.). Вградената содржина од други веб-страници се однесува на ист начин како и ако посетителот го посетил другиот веб-сајт.

Овие веб-страници можат да собираат податоци за вас, да користат колачиња, да вградат дополнително следење на трети страни и да ја следат вашата интеракција со вградената содржина, вклучително и следење на вашата интеракција со вградената содржина ако имате сметка и сте логирани на таа веб-страница.

Анализа
Со кого ги споделуваме вашите податоци
Колку долго ќе ги задржиме вашите податоци
За корисници кои се претплатени на нашата веб-страница (ако ги има), го чуваме името и е-поштата што ја даваат. Сите корисници можат да се отпишат во секое време. Администраторите на веб-страници исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.

Кои права имате над вашите податоци
Ако имате сметка на оваа страница или сте оставиле коментари, можете да побарате да добиете извезена датотека на личните податоци што ги поседуваме за вас, вклучувајќи и какви било податоци што ни ги доставивме. Можете исто така да побарате да ги избришеме личните податоци што ги имаме за вас. Ова не вклучува никакви податоци кои сме должни да ги чуваме за административни, правни или безбедносни цели.

Каде ги испраќаме вашите податоци
Коментарите на посетителите може да се проверат преку автоматска услуга за откривање на спам.

Вашите информации за контакт
За корисници кои се претплатени на нашата веб-страница (ако ги има), го чуваме името и е-поштата што ја даваат. Сите корисници можат да се отпишат во секое време. Администраторите на веб-страници исто така можат да ги видат и уредуваат тие информации.