Соопштение за заверка на летниот семестар во 2020/2021 година

Заверката на летниот семестар во учебната 2020/2021 година ќе  биде од 07.06.2021 – 11.06.2021 година.

Потребни документи за заверка се:

  1. Индекс со сите собрани потписи од предметните професори за тековниот семестар
  2. Пополнет формулар за заверка на семестарот (се купува во книжара).

Линк до сооштението.