Известување – Универзитетска ветеринарна болница

Почитувани сопственици на домашни миленици и драги колеги, Ве известуваме дека во периодот од 19.10 (понеделник) до 22.10.2020 година (четврток), Универзитетксата ветеринарна болница, при Факултетот за ветеринарна медицина нема да работи заради преадаптирање на новите просторни капацитети.

Универзитетската ветеринарна болница со работа продолжува на 26.10.2020 година (понеделник).

За сите потребни информации и совети ќе бидеме достапни на нашите телефонски броеви +389 71 269 471 и 02/3240 785, како и нашата маил адреса uvb@fvm.ukim.edu.mk.

Ви благодариме на разбирањето и се гледаме наскоро.

Известувањето можете да го превземете тука.