Известување за термини за полагање на предметот Хистологија со ембриологија во септемврискиот испитен рок

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот ХИСТОЛОГИЈА СО ЕМБРИОЛОГИЈА во септемврискиот испитен рок ќе се одржи во два термина:

  • 5.09.2019 во 10.00 часот
  • 26.09.2019 во 10.00 часот

Напомена: Студентите се должни најдоцна два дена пред полагањето да се пријават кај предметниот професор.

Од катедрата