Соопштение за CEEPUS конкурс

Се известуваат професорите, соработниците и студентите на ФВМ-С дека во академската 2018-2019 година преку програмата за размена на професори, соработници и студенти – CEEPUS, може да конкурираат на Факултетите за ветеринарна медицина наведени во соопштението кое може да го видите тука.