Соопштение – Сточарство испит

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во јануарско-февруарскиот испитен рок ќе биде одржан на 09.02.2021 год. (вторник) со физичко присуство во предавална 2 на Факултетот со почеток во 11:00 часот.

Катедра за сточарство,

     Проф. д-р Никола Адамов