Соопштение за работно време до вработените на ФВМ-С

Почитувани колеги,

Согласно Одлуката за забрана за движење на граѓаните во целата територија на државата, односно за продолжување на полицискиот час на целата територија на Северна Македонија донесена на 36-тата седница на Владата на Република Северна Македонија во насока на справување со здравствено-економската криза предизвикана од коронавирусот, се известуваат вработените на Факултетот за ветеринарна медицина дека почнувајќи од

8-ми април 2020 година (среда) работното време ќе биде од 8-14 часот.

Мерката ќе се применува до донесување на нови мерки од Владата на Република Северна Македонија

Соопштението можете да го видите тука.