Соопштение – Биостатистика

Се известуваат студентите од Прва година дека предавањата по предметот Биостатистика ќе се одржат во вторник 08.10.2019 год. од 10 – 11:00 часот во Предавална 2.

Првите вежби ќе се одржат по договор со проф. д-р Василка Попоска Треневска за време на предавањата.