Покана – Студентска конференција за ГЛОБАЛНИ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ (СКГКП)

Почитувани,
Ни претставува огромна чест да Ве поканиме на првата студентска конференција за ГЛОБАЛНИ КЛИМАТСКИ ПРОМЕНИ (СКГКП). Во прилог Ви ја испраќаме програмата за конференцијата и линкот за ZOOM.
Ве известуваме дека линкот за ZOOM ќе може да го и најдете на официјалните страни на СКГКП на Facebook и Instagram. Во прилог нивните линкови:
– ZOOM – https://us02web.zoom.us/j/89928410511
– Facebook – https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%9A%D0%93%D0%9A%D0%9F-105067041203850
– Instagram – https://www.instagram.com/skgkp_
Ве очекуваме да се видиме пред екраните на 29 октомври (ЧЕТВРТОК)!
Со почит,
Организационен одбор на СКГКП