Прва Студентска Конференција за Глобални Климатски Промени (СКГКП)

Почитувани,

Поради ситуацијата со COVID-19 вирусот и тековните испитни сесии, Ве известуваме дека, датумите на пријавување за учество на конференцијата и испраќање на труд ги пролонгираме за еден месец.

15.08.2020 – пријава за учество на конференцијата со испраќање на апстратк;
15.09.2020 – испраќање на труд

Линк за пријавување:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc4Iye1Ut0f-lu0mJ…/viewform

Дополнителни документи за конференцијата на следниот линк:
https://mailchi.mp/b09dcab6cea7/naucnikonferencii

СКГКП-Повик

Ве очекуваме