Пријавување на испити за трета испитна сесија 2020/2021 (август-септември)

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испити за третиот испитен рок (август-септември) ќе трае од 01.07.2021-09.07.2021 година.

За да се пријави испит потребно е  Пријава за испит ( се купува во книжара), целосно пополнета се остава во Службата за студентски прашања.

Ве молам навремено да ги доставите пријавите.

Линк од известувањето.

Со почит,

Марија Николиќ

Советник за студентски прашања