Пријавување на испити за првиот испитен рок

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испити за првиот испитен рок е од 16.12.2019 година до 26.12.2019 година.

За пријавување на испит е потребна пријава за испит од книжара.

Ве молиме навремено да ги доставите пријавите за испит, за истите да бидат доставени до предметните професори.

Студентски прашања