Спроведување на анкета за моралниот и етички однос кон домашните миленици

Центарот за благосостојба при Факултетот за ветеринарна медицина од Скопје во соработка со Ветеринарниот универзитет од Виена ги истражува моралните и етичките норми во нашето општество кон домашните миленици.

https://www.slobodenpecat.mk/treba-li-da-gi-vkluchime-domashnite-mileniczi-vo-popisot/