Објавен е новиот распоред за предавањата и вежбите на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје во зимски семестар за академската 2018/2019 година

Распоредот за предавањата и вежбите на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје во зимски семестар за академската 2018/2019 година можете да го погледате тука.

Распореди