Новогодишен хуманитарен базар за собирање на средства за бездомните животни

 
Интернационалната Ветеринарна Студентска Асоцијација – IVSA – Скопје Ве поканува на Новогодишен хуманитарен базар за собирање на средства за бездомните животни.

 

На настанот ќе учествуваат изложувачи кои од секој продаден производ ќе одделат процент за хуманитарна цел.

 

Хуманитарниот базар ќе се одржи на 21.12.2019 – сабота, во Кафе Бар Синдикат со почеток од 12:00 часот.

 

Повеќе информации во врска со базарот може да прочитате на следниот линк:

 

 

Ве очекуваме!”
IVSA