Настан: Запознај го УКИМ

Се известуваат средношколците дека во просториите на Филозофски факултет на 2.11.2019 год. (сабота) од 11.00 до 16.00 часот ќе одржи настанот „Запознај го УКИМ“ во организација на здружението на граѓани „Младите можат“.
На овој настан Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје ќе има свој штанд, а предвидена е и усна презентација на Факултетот (15.30-16.00 часот).
Флаерот со агендата можете да го превземете тука.