Конкурс CEEPUS програма

Се известуваат професорите, соработниците и студентите на ФВМ-С дека во академската 2019/2020 година, летен семестар, преку програмата за размена на професори соработници и студенти – CEEPUS, може да конкурираат на ФВМ-С.

Листата на слободни места за конкурирање и самото соопштение можете да го погледнете тука.