Известување по предметот Сточарство

Се известуваат студентите од 3ти семестар на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека втората континуирана проверка по предметот Сточарство ќе биде одржана на 11.01.2019 год. (петок) со почеток во 11:30 часот.

Катедра за Сточарство
Доц. д-р Никола Адамов