Известување Сточарство испит

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во септемврискиот испитен рок ќе биде одржан на 16.09.2021 год. (четврток) со физичко присуство во предавална 2 со почеток во 11:00 часот.