Известување за студентите од 11 семестар за Клиничка пракса за домашни миленици

Почитувани студенти, Ве известуваме дека ротациите за Клиничка пракса – Домашни миленици, ќе започнат од оваа недела, во групи од 2 студенти, по дадениот распоред во известувањето подолу:

Известување за студентите од 11 семестар за Клиничка пракса за домашни миленици