Испит по предметот Сточарство во првата испитна сесија во учебната 2018/2019 година

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во првата испитна сесија во учебната 2018/2019 година ќе биде одржан на 11.02.2019 год. (понеделник) со почеток во 09:00 часот.


Катедра за Сточарство
Доц. д-р Никола Адамов