Испит Хемија – септемвриска испитна сесија

Почитувани,

Испитот по Хемија во септемвриската испитна сесија ќе се одржи на:

  • 17.09.2019 во 12:00ч. во Предавална 1 – Стехиометрија
  • 24.09.2019 во 12:00ч. во Предавална 1 – Хемија

За испитот по Стехиометрија студентите задолжително да носат калкулатор.

Соопштението можете да го превземете тука.