Испит по Хемија

Се известуваат студентите кои ќе го полагаат испитот по Хемија на 16.06.2021 година, дека поради зафатеност на предавалните, испитот наместо во 13:00 часот, ќе започне во 14:00 часот, во предавална 1.

Проф. Д-р Зехра Хајрулаи-Муслиу