I уписен рок 2021-2022 – прелиминарна листа

Почитувани,

Објавена е прелиминарната листа од првиот уписен рок за учебната 2021/22 на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје.

I-upisen-rok-2021-2022

Конкурсната комисија