Хуманитарна акција за Сара Настеска

Студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје од „Студентскиот парламент на ФВМ“ и „ИВСА Македонија“, на чело со Доц. Д-р Ирена Целеска, поставија кутија со донации за Сара во „Универзитетската Ветеринарна Болница – Скопје“!

#СитеЗаСара