Хистологија со ембриологија – Јунска испитна сесија

Се известуваат студентите дека полагањето на предметот Хистологија со ембриологија во јунската испитна сесија ќе се одржи во два термина:

17.06.2021 во 10.00 часот

06.07.2021 во 10.00 часот

Важно: Секој студент треба поединечно да се пријави за полагање најдоцна два дена пред дадените термини. Пријавувањето е преку електронска пошта до предметниот професор и асистент:

florinap@fvm.ukim.edu.mk и
mdovenska@fvm.ukim.edu.mk

Предметен професор
Проф. д-р Флорина Поповска Перчиниќ