Успешно спроведена студентска летна пракса на Факултетот за ветеринарна медицина во Истанбул, Р. Турција

Во периодот од 03-14 јули 2017 година, пет студенти од Факултетот за Ветеринарна медицина во Скопје обавија летна пракса на клиниките на Факултетот за ветеринарна медицина во Истанбул, Р. Турција.
Клиничката пракса се обавува врз основа на договорот помеѓу двата Факултета од 2012 година година и успешно се спроведува секоја година со што се овозможува на студентите од двата факултети да стекнат практични знаења и вештини надвор од рамките на сопствениот факултет.

20206086_1901326700191708_2004902255_n
20197128_10213631621129862_821837993_n
20197030_1901327906858254_1115335678_n
20196933_10213631620489846_750923940_n
20187809_10213631620449845_355765070_n
20182814_1901326710191707_89351480_n
20182807_10213631622689901_1614119072_n
20182727_10213631620849855_1747044127_n
20182690_10213631620529847_1257276997_n
20182561_10213631620649850_1952691281_n
20179947_1901327890191589_1783396014_n
20179786_10213631621009859_600994640_n
20179701_10213631625449970_367546353_n
20179659_1901326683525043_1532254333_n
20179514_10213631620769853_633946297_n
20179500_10213631620609849_76451685_n
20170711_161225
20170711_160948
20170711_114746
20170710_140945
20170710_140848
20170706_122829
20170704_140650
20170704_101342
20170704_101312
20158560_10213631620569848_485217108_n
20158370_10213631626169988_400037351_n
20158242_10213631623889931_101968140_n
20158167_10213631620369843_1152584403_n
20136618_10213631622329892_1987634383_n
20136608_10213631624489946_122663245_n
20136330_10213631620689851_1951852451_n
20134719_10213631620729852_944093324_n
20134547_10213631620329842_831317822_n
20120904_1901327886858256_1741709492_n
20068084_10213631622969908_1249595640_n
19988850_10213631624889956_1889986932_n