Промотивна работилница: Меѓународна мобилност при ФВМС

Почитувани,

Со цел да се промовираат достапните програми за мобилност на студенти, специјализанти и докторанди при ФВМС, Одборот за меѓународна соработка организира „Промотивна работилница: Меѓународна мобилност при ФВМС“. На работилницата накратко ќе се презентираат можностите за меѓународна мобилност преку постојните програми, како и досегашни искуства на корисниците на овие програми.

Работилницата ќе се одржи на 31.05.2022 (Вторник) од 13:00 – 14:30 часот во Предавална 1.

Агендата на работилницата можете да ја превземете тука.

Со Почит,

ФВМС