Јавна одбрана на дипломски труд

Јавна одбрана на дипломски труд „Данлодирај го лекот и потоа притисни принт – 3Д принтинг и негова фармацевтска примена во ветеринарната медицина“ – Филип Трајковски – Почеток во 12:00ч. во Предавална 2 (Амфитеатар)