Термин за поправен колоквиум по предметот Патолошка морфологија

Се известуваат сите студенти кои треба да полагаат поправен колоквиум по предметот Патолошка морфологија дека истиот ќе се одржи на 31.01.2024 година (среда), во предавална број 3 со почеток од 12:00 часот.

Задолжително е пријавување кај предметниот наставник на Катедрата, најдоцна до 30.01.2024 година.