Соопштение – Универзитетската ветеринарна болница

Почитувани клиенти, Ве известуваме дека Универзитетската ветеринарна болница, при ФВМ Скопје, почнува со работа од денес, 23.04.2018 (понеделник) со редовно работно време.

Се извинуваме за задоцнувањето и благодарни сме за вашето разбирање.

 

Со почит,

Универзитетска ветеринарна болница