Соопштение – Универзитетската ветеринарна болница

Почитувани клиенти, заради неопходни градежни активности, Ве известуваме дека Универзитетската ветеринарна болница, при ФВМ – Скопје, нема да работи во периодот од 10-16.04.2018 година. За сите дополнителни информации, слободно контактирајте не на нашите телефонски броеви 02/3240-785 и 071/269-471.

Ви благодариме за разбирањето.

 

Со почит,

Универзитетска ветеринарна болница