СООПШТЕНИЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ И ПОЧЕТОК НА ВТОРАТА ИСПИТНА СЕСИЈА

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека втората испитна сесија во учебната 2023/2024 година ќе се одвива во период од 03 јуни до 05 јули, 2024 година, додека електронското пријавување на испити започнува од 20.05.2024 година.

Повеќе информации за начинот на пријавување на испити (Корисничко упатство IKNOW за студенти) и соопштението можете да најдете тука.