Соопштение за прием и упис на студенти во вториот уписен рок во академската 2023/2024 година

Почитувани студенти,

Во прилог се информациите околу потребните документи за упис во прва година на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје.

Потребни документи за упис во прв семестар.