Соопштение за прв академски час 2018-2019 година

Се известуваат студентите од прва година дека на 01.10.2018 година (понеделник) во 12:00 часот во амфитеатарот (предавална 2) на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје ќе се одржи првиот академски час на кој Деканот, проф. д-р Лазо Пендовски, свечено ќе ги додели индексите.

Соопштените можете да го видите овде.