Соопштение за летна студентска пракса


Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје дека е распишан Kонкурс за летна студентска пракса/стажирање преку програмата ЕРАЗМУС+ K103.  Конкурсот трае до 15 Април 2023. 

Детални податоци се дадени на следниот линк: https://fvm.ukim.edu.mk/wp-content/uploads/2023/02/Konkurs-letna-studentska-praksa-2023.pdf

Факултетот организира информативен состанок во врска  со оваа мобилност, кој ќе се одржи во четврток, 02.03.2023 година, во предавална 1 со почеток во 11 часот.