СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАВЕРКА НА ЗИМСКИ И УПИС НА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР ВО УЧЕБНАТА 2023/2024 ГОДИНА

Заверката на предметите од зимскиот и запишување на предметите од летниот семестар, за учебната 2023/2024 година ќе  биде во период од 05 до 16 февруари 2024 година.

Летниот семестар започнува на 15 февруари 2024 година и трае до 31 мај 2024 година.

При заверка на зимскиот семестар, сите студенти задолжително го пополнуваат и анкетниот лист.

Повеќе инфорации во врска со потребните документи, може да погледнете тука.