Соопштение за доделување на дипломи

Почитувани,

Ве известуваме дека на ден 14.11.2023 год. (вторник) со почеток во 12:00 часот, во предавална 1 на Факултетот за ветеринарна медицина – Скопје, ќе се одржи свечена промоција на дипломираните студенти.

Повеќе информации во врска со настанот, може да погледнете тука.