Прв академски час на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје

Деканот на Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје, Проф. д-р Дине Митров, свечено ги додели индексите на новите бруцоши запишани во учебната 2014/2015 година. На чинот присуствуваа професорите и соработниците од Факултетот кои им посакаа услешно студирање на новите студенти.

[wzslider height=”693″]