Продолжување на рокот за пријавување на Конкурсот за ЕРАЗМУС+

Се известуваат студентите дека рокот за пријавување на Конкурсот за ЕРАЗМУС+ студентска летна пракса/стажирање за 2017-2018 год. е продолжен до 30.04.2018.

За подетални информации кликнете тука.