Пријавување на испити за трет испитен рок (август-септември)

Се известуваат студентите дека пријавувањето на испитите за третиот испитен рок (август-септември), ќе се одвива од 02-06.07.2018 година.
За пријавување на испит потребно е пријава за испит од книжара и администравина такса од 50 денари уплатена во банка или пошта.

Известувањето можете да го погледнете тука.

Со почит,
Марија Николиќ
Советник за студентски прашања