Пријавување на испити за полагање во зимска сесија

Се известуваат сите студенти дека пријавувањето на испитите за полагање за Зимската сесија (прв испитен рок) ќе биде од 15.12.2014 година ( понеделник) до 19.12.2014 година (петок).

Се молат сите студенти навремено да ги пријават сите испити што мислат да ги полагаат, да се придржуваат на дадениот рок, за да пријавите бидат навремено доставени до сите професори.

Одделение за студентски прашања