Прелиминарна ранг листа на кандидати за упис на ФВМ-С во учебната 2018/2019 година – Втор упесн рок

Прелиминарната ранг листа на кандидати за упис на ФВМ-С во учебната 2018/2019 година за втор уписен рок можете да ја видите овде.