Одржување на првиот академски час на 15 септември 2016 година

Се известуваат студентите од прва година дека на 15.09.2016 во 11 часот во предавална 2 во амфитеатарот на факултетот за ветеринарна медицина во Скопје ќе се одржи првиот академски час на кој што Деканот, проф. д-р Владимир Петков, свечено ќе ги додели индексите.