КОНКУРС ВО РАМКИ НА ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во сопработка со Европската комисија објави конкурс за програмата ЕРАЗМУС+ АКЦИЈА 1, за доделување стипендии за индивидуална мобилност на студенти и наставен кадар за летниот семестар во академската 2016/2017 година. Конкурсот може да го видите тука.


Повеќе информации може да видите тука.