Источно-европска конференција од областа на ветеринарната дерматологија 23-24 февруари, 2024 година

Источно-европската асоцијација за ветеринарна дерматологија во соработка со Факултетот за ветеринарна медицина-Скопје како локален организационен одбор, ја организираат првата Источно-европска конференција од областа на дерматологијата која ќе се одржи во Хотел Мериот, Скопје во период од 23-24 февруари 2024 година.

Настанот ќе биде акредитиран од страна на Ветеринарната комора на Македонија.

Повеќе информации во врска со престојната работилница може да погледнете тука.

РЕГИСТРАЦИЈА

ПРОГРАМА