Испит по предметот Сточарство

Се известуваат студентите на Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје дека испитот по предметот Сточарство во септемвриската испитна сесија ќе биде одржан на 15.09.2017 година (петок) со почеток во 08:30 часот.

Доц. д-р Никола Адамов